Hoi! Ik ben Fija van​​ This girl is on Fija. Eind 2019 had ik zin om kerstkaarten voor mensen te tekenen en begon die ook te verkopen en ineens rolde ik van het één in het ander en had ik een eigen bedrijf!

Ik ontwerp verhalende ansichtkaartjes en illustraties waar ook mensen in alle kleuren, verschillende soorten geaardheid of met een handicap op staan. Inclusiviteit is bij mij niet het hoofdonderwerp van de illustratie, maar gewoon onderdeel van het geheel waardoor ik het beeld probeer te normaliseren.

Mijn doel is dat ook mensen van een verschillende kleur, andere geaardheid of zonder handicap het leuk vinden om een kaartje van mij op te sturen of een illustratie van mij te gebruiken en zo te streven naar een diverse en inclusieve samenleving.

Het leuke aan t-shirts met een print vind ik dat je iets uit kan dragen: voel je je dromerig en vlieg je langs de maan, maak je een cultureel statement of laat je zien hoeveel je van plantjes houdt. Hoe voel jij je vandaag?

Als je het leuk vindt om up to date te blijven over de ansichtkaartjes die ik ontwerp, de andere illustraties die ik maak of leuke filmpjes over mij en mijn illustraties te zien, kun je me volgen op Instagram en Facebook.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.
Winkelwagen

Product categories

Scroll naar boven
Scroll naar top